Lessen

Lessen

get.foto.ai De lessen bereiden je mentaal, emotioneel en fysiek voor op confrontaties met één of meer mensen die je aan zouden kunnen vallen, ongewapend, met een mes of met een slagwapen zoals een stok.

We oefenen correct ademen, je houding, soepel bewegen, ontspannen kracht, alertheid, in het hier en nu aanwezig zijn, stilte, contemplatie, omgaan met emoties zoals angst en agressie en vooral een prettig leven leiden!

2e get.foto.aiWe oefenen in trainingsbroek en T-shirt en op blote voeten of op sokken. Je kunt altijd een gratis proefles volgen. Kinderen tot 17 jaar betalen € 20,- euro per maand en vanaf 17 jaar betaal je € 30,- euro per maand d.m.v. automatische overschrijving.

Kindergroepen hebben één uur (60 min) les per week. De andere lessen zijn anderhalf uur (90 min) per week. Bij schoolvakanties vallen de lessen uit tenzij er een meerderheid is die door wil gaan. Dan gaan de lessen wel door.

Vanaf 10 september starten we met een extra les op zondagavond van 18.30-20 uur. De lessen op vrijdag van 19.45-21.15 uur zijn zo ingericht dat je daar ook als beginner kunt meedoen. Je bent van harte welkom in het Banyancentrum, de Goornhoek 1-2, Sleen.
Graag vooraf aanmelden: info[a]aikibo.nl
Voor lesinformatie voor kinderen kijk onder het kopje Kinder Aikido.